dilluns, 7 de setembre del 2009

TOT PO-e-SI-@ 2009


Aquesta activitat, adreçada als centres educatius i a la població en general, s’ofereix en col·laboració amb el Tot Sant Cugat i sota la mirada poètica de Lluís Calvo, amb l’objectiu de fer-vos gaudir amb la creació de poemes propis sobre el tema que més us interessi.

Alumnat, professorat, pares, mares, avis i àvies, només cal que envieu les vostres creacions poètiques a l'adreça de correu electrònic: teatre-auditori@santcugat.cat

Els poemes triats seran publicats a l’apartat TOT PO-e-SI-@ del Tot Sant Cugat, al web del Festival: www.poesia.santcugat.cat i al blog: http://totpoesia2009.blogspot.com/ on podreu rebre i deixar comentaris.

Cada autor seleccionat rebrà dues invitacions per a l’espectacle "Tot és en tot" de Santi Arisa, al Teatre-Auditori (dissabte 24 d’octubre, a les 22 h), dins del Festival de Poesia d'enguany.

Els poemes, de 14 versos com a màxim, es poden enviar, en català o en castellà, a partir del divendres 11 de setembre fins al dimarts 20 d’octubre.

És imprescindible que tots els poemes vagin acompanyats de les dades següents: nom, edat, adreça, telèfon i e-mail.

Poetes, animeu-vos a participar-hi i a fer conèixer la vostra obra.


2 comentaris:

Laura Dalmau ha dit...

Enhorabona un altre any per la iniciativa poètica!
Una abraçada

Tot Poesia ha dit...

Laura, ja hem rebut els teus poemes. Si tot va bé, sortiran publicats, a la revista i al blog, la propera setmana (1 d'octubre).

Entre dijous i divendres adecentarem aquest blog i posarem en marxa tot el procés.

Gràcies a tu per la teva participació i pels teus ànims.

Manel T.